|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marioshadow Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 933 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Ξανθη Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2012
| #211Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τρι 9 Οκτ 2018 - 11:11 | |
| Οχι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτες τις πιεσεις...με 42-42 που λεει η suzuki ειναι πολυ "κουτσουρο" το μηχανακι...και φαντασου σε μια σφιχτη διαδρομη που θα το πιεσεις λιγο και θα ζεσταθουν...μπαλονια θα γινουν...! |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #212Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τρι 9 Οκτ 2018 - 18:31 | |
| Δεν ξερω, και γω 42 - 42 βαζω και αμα πεσει 3-4 bar μου φαινεται οτι το μηχανακι δεν στριβει. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #213Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τετ 10 Οκτ 2018 - 14:03 | |
| - marioshadow έγραψε:
- Οχι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτες τις πιεσεις...με 42-42 που λεει η suzuki ειναι πολυ "κουτσουρο" το μηχανακι...και φαντασου σε μια σφιχτη διαδρομη που θα το πιεσεις λιγο και θα ζεσταθουν...μπαλονια θα γινουν...!
Μπαλόνια δεν γίνονται γιατί μαζί με τον αέρα διαστελεται και το λάστιχο. Οι κατασκευαστες (μοτο και ελαστικών) τα έχουν υπολογίσει αυτά. Στις πίστες βάζουμε χαμηλότερες πιέσεις για να ζεσταθουν γρήγορα. Εφ όσον βέβαια σε βολεύουν και νιώθεις καλύτερα με τις χαμηλές κι από τα χιλιόμετρα που σου βγάζουν δεν φαίνεται να έχεις μεγάλη φθορά, πολύ καλά κάνεις. |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 933 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Ξανθη Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2012
| #214Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τετ 10 Οκτ 2018 - 20:04 | |
| Η φθορα ειναι κανονικη...και το 954 σε αυτες τις πιεσεις περιπου το δουλευα...μαλλον τα εχω συνηθισει ετσι...αν καμια φορα βαλω παραπανω (κοντα στο 42 δηλαδη) μου φενεται πολυ σκληρο και νιωθω οτι θα μου γλιστρήσει...(μπαλονια εννοουσα οτι ανεβαινει η πιεση και οπως ειπες το λαστιχο αναλογα την θερμοκρασια διαστέλλεται)αρα αν ξεκινησεις την βολτα με μια Χ πιεση, στο τελος της βολτας θα εχεις φτασει να εχεις αρκετα μεγαλυτερη πιεση απο αυτη που ξεκινησες την βολτα...αρα εμενα με βολευει το 36-38 γιατι στο περιπου λιγο να ζεσταθουνε τα λαστιχα φτανουμε στο 38-40 (χονδρικα λεμε τωρα) Πιστευω με 42-42 δεν θα εχω πουθενα προσφυση στα Ελληνικα παγοδρομια που εχουμε για δρομους και αργουνε εννοειται και πιο πολυ να ζεσταθουνε... Και τελος εννοειται πως καθε λαστιχο δουλευει σε διαφορετικη πιεση και θερμοκρασια! |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #215Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 11 Οκτ 2018 - 8:43 | |
| Οκ μου φαινεται και μενα σκληρο αλλα βαζω τοσο επειδη τοσο λεει ο κατασκευαστης. Λεω να δοκιμασω μια πιεση 38- 40 να δω πως θα ειναι ... |
|
| |
| #216Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 11 Οκτ 2018 - 10:02 | |
| Δοκιμασε το δεν εχεις κατι να χασεις...!!!εγω εχω κανει αρκετες δοκιμες για να φτασω στις πιεσεις που με βολευουν!!!ακομα και στο αυτοκινητο!!!και εννοειται να εχεις δικο σου μετρητη χειρος (με 10 ευρω ξεμπερδευεις) γιατι στα πρατηρια οι μετρητες διαφερουν παρα πολυ απο την πραγματικοτητα!!! (ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω) |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #217Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 11 Οκτ 2018 - 13:18 | |
| Στο τελευταιο εχεις πολυ μεγαλο δικιο. Και για μετρητη ΙΧ δεν το ειχα σκεφτει. Στο αμαξι αμα βαλω αυτα που λεει με τους δρομους εδω το ABS μπαινει για πλακα και φυσικα δεν σταματας εκει που θες αλλα πολυυυ πιο μακρια ... |
|
| |
gerolukas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 190 Φύλλο : Ηλικία : 42 Τόπος : Κέρκυρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2016
| #218Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τρι 16 Οκτ 2018 - 22:23 | |
| Λοιπον. Το αποφασισα!!!! Θατ της φορεσω Τα rs10. Lastixo track day. Πιστα δρομο στεγνο με περιορισμενη τελικη μεν ,αλλα δε τη χρειαζομαι οσο συχνα χρειαζομαι το στριψιμο. Θα αναρτησω σχολια rs10 vs s21.... συντομα. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #219Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τρι 16 Οκτ 2018 - 23:58 | |
| - gerolukas έγραψε:
- Λοιπον. Το αποφασισα!!!! Θατ της φορεσω Τα rs10. Lastixo track day. Πιστα δρομο στεγνο με περιορισμενη τελικη μεν ,αλλα δε τη χρειαζομαι οσο συχνα χρειαζομαι το στριψιμο. Θα αναρτησω σχολια rs10 vs s21.... συντομα.
Καλοφορετα και καλοστριφτα! Περιμένουμε εντυπώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας με αντικειμενικοτητα σχετικά με τα ελαστικά, γιατί είναι αναλώσιμα μεν αλλά δεν τα αλλάζεις στο εξάμηνο ή στο χρόνο, κι αν κάνεις λάθος επιλογή τα τρως στη μάπα για δύο τρία χρόνια (μπορεί και τέσσερα) |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #220Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τρι 23 Οκτ 2018 - 23:20 | |
| Ε στο χρονο ... Πιστευω να αλλαξω . 8000χλμ απο τον Απριλιο. Και δεν πηγα διακοπες ακομη |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #221Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Σαβ 25 Μάης 2019 - 22:27 | |
| Σπερεεες μετα απο καιρο,
Αλλαξα "παπα' στο μαυροπουλι, Βγηκαν τα Μ5 που αν και ειχαν χιλιομετρα κρατουσαν πολυ καλα ακομη ιδιαιτερα τα πλαινα (η μεση λογω οτι ειναι σκληρη εδω και κανα μηνα ειχε αρχισει να γλυστραει), τα λαστιχα πουληθηκαν για να μειωσουν το κοστος του επομενου σετ, και μετα απο ωριμη σκεψη εβαλα πιστευω τα καλυτερα λαστιχα που κυκλοφορουν το '19 .
Pirelli Angel GT II , το ονομα τους. Φετινο λαστιχο, με τρομερες προδιαγραφες και τεχνολογια κατευθειαν απο το Moto GP.
Μαλακά με πολυ γρηγορη κορωνα, πολυ πιο γρηγορη απο τα Μ5. Σημερα τα εβαλα, κατσε να πατηθούνε λιγο και θα σας πω περισσοτερες λεπτομεριες.
Αυτα |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #222Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Κυρ 26 Μάης 2019 - 11:51 | |
| Μεγεια τα πατουμενα!!! περιμένουμε εντυπώσεις. |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #223Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Δευ 27 Μάης 2019 - 16:53 | |
| Update 1.
Μετα απο 150 κμ εχω να πω οτι αξιζουν και με το παραπανω τα εξτρα λεφτα που κανουν τα Pirelli.
Επαιξα και λιγο με τις πιεσεις και εβαλα 38/42 και μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ειναι πολλες κλασεις πανω απο τα Μ5.
Recommended και με το παραπανω. Μενει απλα τωρα να δουμε ποσο θα αντεξουν. |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| #224Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Δευ 27 Μάης 2019 - 18:48 | |
| Στην Κρήτη;;; ένα χρόνο μάξιμουμ. Το πίσω εξάμηνο εκτός κ αν είσαι γλυκός στο Γκάζι |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #225Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Δευ 27 Μάης 2019 - 20:48 | |
| - yianakis έγραψε:
- Update 1.
Μετα απο 150 κμ εχω να πω οτι αξιζουν και με το παραπανω τα εξτρα λεφτα που κανουν τα Pirelli.
Επαιξα και λιγο με τις πιεσεις και εβαλα 38/42 και μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ειναι πολλες κλασεις πανω απο τα Μ5.
Recommended και με το παραπανω. Μενει απλα τωρα να δουμε ποσο θα αντεξουν. Μάλλον θα αντέξουν περισσότερο γιατί τα Μ5 είναι urban sport ενώ τα angel είναι sport touring |
|
| |
|