|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dashmod Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 704 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2010
| #16Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Σαβ 30 Οκτ 2010 - 1:43 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #17Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Σαβ 30 Οκτ 2010 - 2:02 | |
| Εχω πατήσει όλο το λάστιχο διπλός, έχω ξύσει παπούτσι (καταλάθος).. ποτέ δεν μου βρήκε η διπλή στέκα... Μονάχα σε ένα CBF 600 που είχα, η διπλή στέκα έξυνε όταν ήμουν διπλός... Αναρωτιέμαι αν εχει συμβεί και σε άλλους... |
|
| |
| #18Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Σαβ 30 Οκτ 2010 - 10:36 | |
| - Menos έγραψε:
- Εχω πατήσει όλο το λάστιχο...
το μπροστά ή το πίσω? Το πίσω τερματίζει εύκολα χωρίς τρελή κλίση μου το είπε φίλος που το είχε. Αλήθεια έχει κανείς άλλος ανάλογο πρόβλημα? Μπορεί να φταίει το ότι είχε after market εξάτμιση? Μου είπαν ότι αν υπάρχει after market θέλει έναν αποστάτη για να μπει το διπλό. υπάρχει περίπτωση να χαμηλώνει το stand με αυτόν τον αποστάτη? Θα ξαναρωτήσω και τον δικό μου |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #19Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Σαβ 30 Οκτ 2010 - 23:45 | |
| - dashmod έγραψε:
- Menos έγραψε:
το μπροστά ή το πίσω? Το πίσω τερματίζει εύκολα χωρίς τρελή κλίση
Το πίσω φυσικά χεχεχεχε... Το μπροστινό για να τερματίσει θέλει χεράδες... κάτι που έπαψα να είμαι.. |
|
| |
| #20Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Κυρ 31 Οκτ 2010 - 0:47 | |
| - Menos έγραψε:
- dashmod έγραψε:
- Menos έγραψε:
το μπροστά ή το πίσω? Το πίσω τερματίζει εύκολα χωρίς τρελή κλίση
Το πίσω φυσικά χεχεχεχε... Το μπροστινό για να τερματίσει θέλει χεράδες... κάτι που έπαψα να είμαι.. μην αγχώνεσαι...και εγώ στο πίσω είμαι ακόμα αλλά που θα μου πάει χαχαχαχα |
|
| |
stroumf Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 375 Φύλλο : Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| #21Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Κυρ 31 Οκτ 2010 - 13:39 | |
| Δε βρίσκει κάτω με τίποτα το διπλό εχω φάει το μισό μηχανάκι κάτω και το διπλό δε μου βρήκε ποτέ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #22Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Κυρ 31 Οκτ 2010 - 13:44 | |
| Πιστεύω πως αυτό το θέμα θα το είχε ήδη προνοήσει η HONDA. Δείξε και τις άλλες ρε!! Αυτές με τα ξυμένα πλαστικά!!! celebrate |
|
| |
| #23Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:05 | |
| - stroumf έγραψε:
- Δε βρίσκει κάτω με τίποτα το διπλό εχω φάει το μισό μηχανάκι κάτω και το διπλό δε μου βρήκε ποτέ.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
πολύ ωραίες φωτό.. από ότι βλέπω φoράς σλιπον όμως. Νομίζω ότι για να μπει με ολόσωμη θέλει κάποιον αποστάτη. Ίσως για αυτό μου είπε ότι βρίσκει. Δυστυχώς δεν ξαναρώτησα τον φίλο να μου πει. θα το κάνω σήμερα το βράδυ. Μακάρι να μην έχει θέμα γιατί το 2πλό είναι μεγάλη ευκολία |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #24Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Πεμ 4 Νοε 2010 - 10:46 | |
| Για αυτοκολλητα δες εδω.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]και εδω..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Για τις ζαντες εγω προτεινω το χρυσο,αλλα πες για τι βαφη μιλαμε,και τι αποχρωση περιπου. Λογικα πρεπει να σπασεις την μαυριλα.... |
|
| |
| #25Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Πεμ 4 Νοε 2010 - 11:24 | |
| - icelover έγραψε:
- Για αυτοκολλητα δες εδω....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και εδω.....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Για τις ζαντες εγω προτεινω το χρυσο,αλλα πες για τι βαφη μιλαμε,και τι αποχρωση περιπου. Λογικα πρεπει να σπασεις την μαυριλα.... ευχαριστώ πολύ για τα site, το δεύτερο δεν το είχα. Για τις ζάντες τελικά θα τις κάνω μαύρες αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θα γυαλίσω το τελείωμα τους. |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #26Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Πεμ 4 Νοε 2010 - 11:45 | |
| Ρε συ Dashmond......εχεις βρει φαναρι πισω σε clear που να μην εχει λειτουργειες φλας???? Θελω να βαλω βασικα,αλλα τα φλασακια πισω θελω να τα κρατησω. Κανω και μια τσοντα στο θεμα σου.... Εχω το μπλε,και σκοπευω να αλλαξω ολα τα κρυσταλλα σε φλας,κλπ.Να παω σε φιμε ή σε διαφανο??? Κλεινω προς το φιμε μια ζωη,αλλα μηπως χανει στο μπλε.... |
|
| |
| #27Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Πεμ 4 Νοε 2010 - 20:38 | |
| - icelover έγραψε:
- Ρε συ Dashmond......εχεις βρει φαναρι πισω σε clear που να μην εχει λειτουργειες φλας????
Θελω να βαλω βασικα,αλλα τα φλασακια πισω θελω να τα κρατησω. Κανω και μια τσοντα στο θεμα σου.... Εχω το μπλε,και σκοπευω να αλλαξω ολα τα κρυσταλλα σε φλας,κλπ.Να παω σε φιμε ή σε διαφανο??? Κλεινω προς το φιμε μια ζωη,αλλα μηπως χανει στο μπλε.... στο μπλε θα έβαζα ασυζητητί λευκά. Το λευκό πίσω έχει 59€ απο Ελλάδα και μπορείς να το πάρεις από εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]στο ebay είναι λίγο πιο φθηνό. Υ.Γ. αν έχεις το μικρό φανάρι (στα μοντέλα με καρμπιρατέρ) είναι κοντά στα 25-30€ |
|
| |
icelover Μέλος
| #28Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Παρ 5 Νοε 2010 - 12:15 | |
| - dashmod έγραψε:
- icelover έγραψε:
- Ρε συ Dashmond......εχεις βρει φαναρι πισω σε clear που να μην εχει λειτουργειες φλας????
Θελω να βαλω βασικα,αλλα τα φλασακια πισω θελω να τα κρατησω. Κανω και μια τσοντα στο θεμα σου.... Εχω το μπλε,και σκοπευω να αλλαξω ολα τα κρυσταλλα σε φλας,κλπ.Να παω σε φιμε ή σε διαφανο??? Κλεινω προς το φιμε μια ζωη,αλλα μηπως χανει στο μπλε.... στο μπλε θα έβαζα ασυζητητί λευκά. Το λευκό πίσω έχει 59€ απο Ελλάδα και μπορείς να το πάρεις από εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στο ebay είναι λίγο πιο φθηνό.
Υ.Γ. αν έχεις το μικρό φανάρι (στα μοντέλα με καρμπιρατέρ) είναι κοντά στα 25-30€ Κατι θα κανουμε.Ο Γιαννης στο Μοtoraid ειναι σπαθι,και τα εχω παρει ματι.... Το ΧΧ3 εχω,οποτε τα περισσοτερα ειναι πιο ακριβα.... Απο e bay παιζουν πολλα στο Γερμανικο,κανε μια βολτα,εχει πολλα καλα πραγματακια. |
|
| |
| #29Θέμα: Απ: Dashmod XX προτάσεις Παρ 5 Νοε 2010 - 16:29 | |
| |
|
| |
apostolos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Σερρες Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
| |
| |
|