Πολλοί δυστηχώς μπαίνουν στο τρυπάκι του τατουάζ με ιδιαίτερη ευκολία.. ξεκινούν με μια χένα που κρατάει κανα 6μηνο, και μετά χτυπάνε το πρώτο τατουάζ επιδή άρεσε σε 2-3 το σχέδιο που είχε επιλέξει. Άλλοι πάλι το κάνουν για την μόδα (μην χέσω), άλλοι για ανθρώπους που χάσανε και άλλοι για να το παίξουν σκληροπυρηνικοί, αναρχία, αντίδραση στο κατεστημένο και αλλα κουραφέξαλα.. η λίστα είναι δυστηχώς μεγάλη και το μεγαλύτερο ποσοστό το μετανοιώνει με τον χειρότερο τρόπο.. καθώς η γνώμη του κόσμου παρουσιάζει μια αρνητική στάση σε αυτό τόν (ας μου επιτραπεί) ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ που περνάει και σωματικά και ψυχολογικά (αργότερα) ο άνθρωπος που θέλησε να "κάνει την διαφορά"...
Vales Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 983 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
Mένο μη γίνεσε κακός ''με την μία''. Συνήθως το μετανοιώνουν άνθρωποι που έχουν τατουάζ σε όλο τους το σώμα και δεν μπορούν να τα κρύψουν. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει 1-2-3 τατουάζ σε μέρος που δεν φαίνονται, και να το έχει μετανοιώσει.
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Συγνωμη,για να καταλαβω,μαζεψαν μερικους επαγγελματιες προφανως Tatoo artists για να αποτρεψουν τους ¨πελατες¨τους να τρυπηθουν? Μην τρελαθουμε κιολας,ΟΚ δυστηχως και το tatoo εχει γινει μοδα πια αλλα υπαρχουν και ανθρωποι συνηδειτοποιημενοι που ξερουν γιατι το κανουν .
apostolos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Σερρες Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
ετοιμαζομαι κι εγω να κανω ενα με τα ονοματα των παιδιων μου.Η γυναικα μου προσπαθει να με ψησει να βαλω και το ονομα της αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται της το απεκλεισα.Δεν σκοπευω να κανω κι αλλο,θελω μονο αυτο.Τωρα θα μου πειτε και τι μας το λες ρε μεγαλε?αλλα προσπαθω,ακομα και σε συζητησεις με φιλους μου,να αποδειξω πως οτι κι αν κανεις αν δεν υπερβαλλεις ειναι ενταξει.Οσο για το πιρσινκ δεν θα το εκανα με τιποτα.
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Παντως μ'αρεσει ενα σχολιο ενος τυπου στο βιντεο,που λεει με λιγα λογια οτι οταν πας 80 χρονων ο δαιμονας που ειχες χτηπυσει στα νιατα σου θα εχει γινει μια αηδια(σωστο).Σιγα ρε μεγαλε,οταν θα παμε 80 θα καταπινουμε μια χουφτα χαπια την ημερα και θα φοραμε παμπερς για να μη χεστουμε πανω μαςτο αλοιωμενο τατουαζ λες να μας χαλαει?
Xaris Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 970 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2010
τα τατουαζ ειναι τροπος εκφρασης και οχι μοδας. Συμφωνω οτι εχει γινει μοδα και πολλοι θα το μετανοιωσουν αργοτερα αλλα οκ ολοι κανουν λαθη. Οσο αναφορα το σωμα μας, το βιαζουμε καπνιζοντας πινοντας αλκοολ τρωγοντας οτι βρουμε και οχι κανοντας τατοο. Το τατοο ειναι διαφορετικος τροπος εκφρασης και στη τελικη ειναι και το μοναδικο πραγμα που πεθαινει μαζι σου κυριολεκτικα, χωρις να φανει δραματικο αυτο.
Menos Πλατινένιο μέλος