| Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #1Θέμα: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 14:50 | |
| Ύστερα απο 11 μήνες στα ξένα, επιστρέφω Ελλάδα!! 1η στάση: Το Σάββατο 3 Ιουλίου κατα τις 9-10 το πρωί θα βρίσκομαι στην πίστα των Σερρών (για μοναδική φορά) να απολαμβάνω την φραπεδιά μου στην καφετέρια της πίστας που ανήκει και σε μέλος του Φόρουμ. Σιγά μην σας πώ, πως είναι και του xarisserres Περιμένω λοιπόν να γνωρίσω όσους το δυνατόν περισσότερους Βόρειους για να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας. Επίσης θα μοιραστούν και αυτοκόλλητα σε όσους παρεβρεθούν. Όσοι έχετε μπλουζάκια του Φόρουμ καλό θα είναι να σας δούμε να τα φοράτε. Ύστερα απο την πίστα των Σερρών θα υπάρξει κάθοδος πρός Θεσσαλονίκη για να τσιμπήσουμε κάτι σε κανά γυράδικο (που έχω πεθυμήσει ταμάλα) η σε ταβερνούλα της αρεσκείας σας. Αργότερα θα πάω σε σπίτι στην Σαλονίκη όπου φιλοξενούμαι απο μέλος (και πλέον φίλο) του Φόρουμ, όπου θα ξεκουραστούμε και απο το ταξίδι των 1200 χλμ. που κάναμε.. Απογευματάκι θα κάνουμε μια μικρή τσάρκα να δούμε και λίγο Σαλονίκη βρε αδερφέ, Ασπρο Πύργο, Λαδάδικα κλπ.. εσείς οι βόρειοι τα ξέρετε αυτά. Αρα μπορεί να γίνει και μια 2η συνάντηση μελών εκει πέρα... θα ανταλλάξουμε τηλ. για συννενόηση. 2η στάση: Την Κυριακή 4 Ιουλίου κατά τις 3-4 το μεσημέρι θα βρίσκομαι στον Πειραιά για 5-6 ώρες. Το πλοίο φεύγει στις 9!! Στις 4 μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στην καφετέρια (starbucks αν θυμάμαι καλά) που έχει μέσα στο λιμάνι (απέναντι απο μια Εκκλησία είναι η καφετέρια και το πλοίο της ΑΝΕΚ που θα μας πάει στην Κρήτη. Καφεδάκι, μπυρούλες και ότι τραβάει η όρεξή σας θα το κάνουμε εκεί... καθώς δεν έχω ιδέα απο Αθήνα!! Θα τραβηχτούν πολλές φωτογραφίες και θα μοιραστούν και αυτοκόλλητα. Και εδω ισχύει ότι και στα Βόρεια.. Όσοι έχετε μπλουζάκια του Φόρουμ καλό θα είναι να σας δούμε να τα φοράτε. Στις 9 πλέον θα σας κουνήσω το μαντήλι για να κατέβω στην Κρήτη.. Αυτά. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω (επιτέλους) και απο κοντά!! |
|
| |
cmpousios Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 71 Φύλλο : Ηλικία : 44 Τόπος : όσο θες !!! Ημερομηνία εγγραφής : 24/03/2010
| #2Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 17:53 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #3Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 17:59 | |
| |
|
| |
karajim86 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 369 Φύλλο : Ηλικία : 38 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2009
| #4Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 17:59 | |
| |
|
| |
karajim86 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 369 Φύλλο : Ηλικία : 38 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2009
| #5Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 18:08 | |
| αντε ρε. καιρος ηταν. καλο ταξιδι να εχεις και εδω ειμαστε.
|
|
| |
csofos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Φύλλο : Ηλικία : 53 Τόπος : Αρκετό Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| #6Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 19:00 | |
| - Menos έγραψε:
- Ύστερα απο 11 μήνες στα ξένα, επιστρέφω Ελλάδα!!
1η στάση:
Το Σάββατο 3 Ιουλίου κατα τις 9-10 το πρωί θα βρίσκομαι στην πίστα των Σερρών (για μοναδική φορά) να απολαμβάνω την φραπεδιά μου στην καφετέρια της πίστας που ανήκει και σε μέλος του Φόρουμ. Σιγά μην σας πώ, πως είναι και του xarisserres Περιμένω λοιπόν να γνωρίσω όσους το δυνατόν περισσότερους Βόρειους για να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας. Επίσης θα μοιραστούν και αυτοκόλλητα σε όσους παρεβρεθούν. Όσοι έχετε μπλουζάκια του Φόρουμ καλό θα είναι να σας δούμε να τα φοράτε. Ύστερα απο την πίστα των Σερρών θα υπάρξει κάθοδος πρός Θεσσαλονίκη για να τσιμπήσουμε κάτι σε κανά γυράδικο (που έχω πεθυμήσει ταμάλα) η σε ταβερνούλα της αρεσκείας σας. Αργότερα θα πάω σε σπίτι στην Σαλονίκη όπου φιλοξενούμαι απο μέλος (και πλέον φίλο) του Φόρουμ, όπου θα ξεκουραστούμε και απο το ταξίδι των 1200 χλμ. που κάναμε.. Απογευματάκι θα κάνουμε μια μικρή τσάρκα να δούμε και λίγο Σαλονίκη βρε αδερφέ, Ασπρο Πύργο, Λαδάδικα κλπ.. εσείς οι βόρειοι τα ξέρετε αυτά. Αρα μπορεί να γίνει και μια 2η συνάντηση μελών εκει πέρα... θα ανταλλάξουμε τηλ. για συννενόηση.
2η στάση:
Την Κυριακή 4 Ιουλίου κατά τις 3-4 το μεσημέρι θα βρίσκομαι στον Πειραιά για 5-6 ώρες. Το πλοίο φεύγει στις 9!! Στις 4 μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στην καφετέρια (starbucks αν θυμάμαι καλά) που έχει μέσα στο λιμάνι (απέναντι απο μια Εκκλησία είναι η καφετέρια και το πλοίο της ΑΝΕΚ που θα μας πάει στην Κρήτη. Καφεδάκι, μπυρούλες και ότι τραβάει η όρεξή σας θα το κάνουμε εκεί... καθώς δεν έχω ιδέα απο Αθήνα!! Θα τραβηχτούν πολλές φωτογραφίες και θα μοιραστούν και αυτοκόλλητα. Και εδω ισχύει ότι και στα Βόρεια.. Όσοι έχετε μπλουζάκια του Φόρουμ καλό θα είναι να σας δούμε να τα φοράτε. Στις 9 πλέον θα σας κουνήσω το μαντήλι για να κατέβω στην Κρήτη.. Αυτά. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω (επιτέλους) και απο κοντά!! Μπράβο μαλάκα Έλληνα που χαίρεσαι που γυρνάς Ελλάδα Το πρώτο πράγμα να επισκευτείς την πίστα είναι πολύ καλό βέβαια (ίσως το μοναδικό καλό)και θα μας δείξεις ότι είσαι καθαρός Έλληνας με τη φράπα στο χέρι. Δεν κατάλαβα ποιανού είναι το καφέ βέβαια, αλλά δεν πειράζει, και εγώ Έλληνας είμαι!!! Έχεις μια συμπάθεια βλέπω για τους Βόρειους. Μήπως επειδή κέρδισαν τον πόλεμο εναντίων των Νοτίων??? Μην μας καλοπιάνεις με τα αυτοκόλλητα ρε απατεώνα!!! Τα μπλουζάκια θα τα φοράμε όποτε θέλουμε ρε!!! Είμαστε Έλληνες και κάνουμε ότι θέλουμε!!! Συνεχίζεις να δείχνεις ότι είσαι Έλληνας με τις ταβέρνες και τα γυράδικα. Καλά καλά.... μετά έλα να ζητήσεις καμιά δίαιτα. Έτοιμη στην έχω: "Για 3 χρόνια μόνο νερό"!!! Θες να ξεκουραστείς κιόλας! Σιγά μωρέ! Έκανες 1200χλμ και κάτι έγινε!! (ή μήπως έγινε τελικά και δεν κατάλαβα?) Τη Θεσσαλονίκη άστην. Έτσι όπως έγινε η Ελλάδα, μαύρισε κι αυτός!!! Τα λαδάδικα δεν θα πεθάνουν ποτέ (το λάδωμα σε αυτή τη χώρα δεν θα τελειώσει)! Δεν κατάλαβα? Γιατί τόσες λίγες ώρες στον Πειραιά??? Φαίνεται, ήσουν με τους Βόρειους στον πόλεμο. Κρίμα ρε! Τόσα χρόνια πέρασαν και ακόμα να σου φύγει το μίσος. Ρατσιστή!!! Αναφέρεις την εκκλησία ως σημείο αναφοράς για το καφέ και αυτό είναι καλό. Είσαι καλός χριστιανός και θα σου συγχωρέσω πολλά!!!! (κουφάλα και διαφήμιση στην ΑΝΕΚ!!!) Σάματι πιστεύεις ότι έχουν ιδέα οι υπόλοιποι από Αθήνα???? Αμάν πάλι με τα αυτοκόλλητα ρε!!! Και αμάν πάλι με τα μπλουζάκια (παιδιά μη βάλει κανείς μπλουζάκι) Και κουβέρτα να κουνήσεις ούτε δάκρυ δε θα ρίξουμε!!! Κοίτα ρε τον άνθρωπο που έρχεται Ελλάδα και χαίρεται. Πλάκα με κάνεις??? Εμείς κάνουμε αμάν για να φύγουμε και αυτός χαίρεται που έρχεται. Ε ρε πούστη μου αυτοί οι ξενιτεμένοι!!!!!!!!!!!!! koniac |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #7Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 19:43 | |
| - csofos έγραψε:
- Μπράβο μαλάκα Έλληνα που χαίρεσαι που γυρνάς Ελλάδα
Γυρνάω για να παντρευτώ... και φεύγω μετά απο 5 βδομάδες - csofos έγραψε:
- Το πρώτο πράγμα να επισκευτείς την πίστα είναι πολύ καλό βέβαια (ίσως το μοναδικό καλό)και θα μας δείξεις ότι είσαι καθαρός Έλληνας με τη φράπα στο χέρι. Δεν κατάλαβα ποιανού είναι το καφέ βέβαια, αλλά δεν πειράζει, και εγώ Έλληνας είμαι!!!
Πίνε εσύ τα μπλέ και κόκκινα συμπληρώματα και άσε εμάς να πιούμε την φραπεδιά μας. - csofos έγραψε:
- Έχεις μια συμπάθεια βλέπω για τους Βόρειους. Μήπως επειδή κέρδισαν τον πόλεμο εναντίων των Νοτίων???
Είχανε πόλεμο? - csofos έγραψε:
- Μην μας καλοπιάνεις με τα αυτοκόλλητα ρε απατεώνα!!!
Με κάτι πρέπει να σας καλοπιάσω.. - csofos έγραψε:
- Τα μπλουζάκια θα τα φοράμε όποτε θέλουμε ρε!!! Είμαστε Έλληνες και κάνουμε ότι θέλουμε!!! Συνεχίζεις να δείχνεις ότι είσαι Έλληνας με τις ταβέρνες και τα γυράδικα. Καλά καλά.... μετά έλα να ζητήσεις καμιά δίαιτα. Έτοιμη στην έχω: "Για 3 χρόνια μόνο νερό"!!!
Το νερό είναι μόνο για την χώνεψη.. - csofos έγραψε:
- Θες να ξεκουραστείς κιόλας! Σιγά μωρέ! Έκανες 1200χλμ και κάτι έγινε!! (ή μήπως έγινε τελικά και δεν κατάλαβα?)
Πάντως δεν θα κατέβω Ελλάδα μετά απο 1200 χλμ. για να σκάβω... - csofos έγραψε:
- Τη Θεσσαλονίκη άστην. Έτσι όπως έγινε η Ελλάδα, μαύρισε κι αυτός!!! Τα λαδάδικα δεν θα πεθάνουν ποτέ (το λάδωμα σε αυτή τη χώρα δεν θα τελειώσει)!
Έρχομαι απο την πηγή λοιπόν για να μάθω να λαδώνω... - csofos έγραψε:
- Δεν κατάλαβα? Γιατί τόσες λίγες ώρες στον Πειραιά??? Φαίνεται, ήσουν με τους Βόρειους στον πόλεμο. Κρίμα ρε! Τόσα χρόνια πέρασαν και ακόμα να σου φύγει το μίσος. Ρατσιστή!!!
Οι Βόρειοι θα με δούν μία φορά, οι Νότιοι θα με ξαναδούν και θα πάμε βόλτα μέχρι Πάτρα μάλλον κατά τον Αύγουστο... - csofos έγραψε:
- Αναφέρεις την εκκλησία ως σημείο αναφοράς για το καφέ και αυτό είναι καλό. Είσαι καλός χριστιανός και θα σου συγχωρέσω πολλά!!!! (κουφάλα και διαφήμιση στην ΑΝΕΚ!!!)
Η Εκκλησία και ο Ηλεκτρικός είναι τα μόνα που ξέρω απο Πειραιά - csofos έγραψε:
- Σάματι πιστεύεις ότι έχουν ιδέα οι υπόλοιποι από Αθήνα????
Για αυτό βρισκόμαστε στον Πειραιά.. - csofos έγραψε:
- Αμάν πάλι με τα αυτοκόλλητα ρε!!!
Αυτοκόλλητα αγοράζουν οι ΧΧάδες γιαμαχάκια, ε γιαμαχάκια - csofos έγραψε:
- Και αμάν πάλι με τα μπλουζάκια (παιδιά μη βάλει κανείς μπλουζάκι)
Όλοι μας έχουμε και μια κοιλιά να κρύψουμε... αρα θα είναι εύκολο - csofos έγραψε:
- Και κουβέρτα να κουνήσεις ούτε δάκρυ δε θα ρίξουμε!!! Κοίτα ρε τον άνθρωπο που έρχεται Ελλάδα και χαίρεται. Πλάκα με κάνεις??? Εμείς κάνουμε αμάν για να φύγουμε και αυτός χαίρεται που έρχεται. Ε ρε πούστη μου αυτοί οι ξενιτεμένοι!!!!!!!!!!!!! koniac
Την Ελλάδα θα την αγαπώ μόνο στα εύκολα καί όχι στα δύσκολα? Εσένα θα σε δούμε προτου εξαφανιστείς στην αυστραλέζικη ήπειρο? |
|
| |
csofos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Φύλλο : Ηλικία : 53 Τόπος : Αρκετό Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| #8Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 20:21 | |
| Γυρνάω για να παντρευτώ... και φεύγω μετά απο 5 βδομάδες Άντε ρε, με την ευχή μου (σαν Χριστόδουλος) Πίνε εσύ τα μπλέ και κόκκινα συμπληρώματα και άσε εμάς να πιούμε την φραπεδιά μας. Πάλι καλά που μου θύμισες ότι υπάρχουν και αυτά. Τα ξέχασα στο ντουλάπι!! Είχανε πόλεμο? Κάτι τέτοιο. Πέρασαν χρόνια και δε θυμάμαι! Με κάτι πρέπει να σας καλοπιάσω.. Κουφάλα...!!!! Το νερό είναι μόνο για την χώνεψη.. Αυτό φοβάμαι γαμώτο... Πάντως δεν θα κατέβω Ελλάδα μετά απο 1200 χλμ. για να σκάβω... Γαμώτο!!! Μετά σου λέει θα πάμε μπροστά. Όλοι σερβιτόροι θέλετε να δουλεύετε.. με τα τεκνάκια μαζί όλη μέρα!!!! Έρχομαι απο την πηγή λοιπόν για να μάθω να λαδώνω... Μέσα είσαι!!!! Οι Βόρειοι θα με δούν μία φορά, οι Νότιοι θα με ξαναδούν και θα πάμε βόλτα μέχρι Πάτρα μάλλον κατά τον Αύγουστο... Είσαι ρατσιστής Η Εκκλησία και ο Ηλεκτρικός είναι τα μόνα που ξέρω απο Πειραιά Εγώ δεν ξέρω ούτε αυτά Για αυτό βρισκόμαστε στον Πειραιά.. Και εκεί σας βλέπω να μένετε αδερφέ Αυτοκόλλητα αγοράζουν οι ΧΧάδες γιαμαχάκια, ε γιαμαχάκια Και δε με χαλάει καθόλου ρε!! Όλοι μας έχουμε και μια κοιλιά να κρύψουμε... αρα θα είναι εύκολο Αυτό είναι κάτι που το φοβάμαι.. Την Ελλάδα θα την αγαπώ μόνο στα εύκολα καί όχι στα δύσκολα? Εγώ την αγάπησα αρκετά και στα δύο... και πήρα.... τα τρία μου!!!!!! Εσένα θα σε δούμε προτου εξαφανιστείς στην αυστραλέζικη ήπειρο? [/quote] Εύκολη η απάντηση. Θα σου απαντήσω αμέσως: "Μπαααααα...." Δεν το πιστεύω. Όταν έρθεις εσύ Μελβούρνη... τότε ναι!!! |
|
| |
ιωνας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2010
| #9Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:15 | |
| ποιες μερες του αυγουστου βλεπεις την βολτα στην πατρα? |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #10Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:29 | |
| Κατά τις 10 Αυγούστου (μέχρι στιγμής). |
|
| |
ιωνας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2010
| #11Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Σαβ 26 Ιουν 2010 - 10:04 | |
| - Menos έγραψε:
- Κατά τις 10 Αυγούστου (μέχρι στιγμής).
αν θελεις ποσταρισε το οταν ερθει ή ωρα της βολτας,κανα δυο μερες πριν. να γνωριστουμε και με εσενα και με οποιους δεν εχω δει απο αυτους που θα συμμετεχουν. |
|
| |
stroumf Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 375 Φύλλο : Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| #12Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Σαβ 26 Ιουν 2010 - 11:31 | |
| |
|
| |
nickhaaacker
Αριθμός μηνυμάτων : 97 Φύλλο : Ηλικία : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| |
| |
mafiozos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 643 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2009
| #14Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Σαβ 26 Ιουν 2010 - 16:37 | |
| Καλο ταξιδι admin.Καλη επιστροφη!! |
|
| |
apostolos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Σερρες Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
| #15Θέμα: Απ: Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) Σαβ 26 Ιουν 2010 - 16:45 | |
| Αντε ελα να φερεις και συναλλαγμα καλο δρομο να εχεις |
|
| |
| Επιστρέφω Ελλάδα!! (Συγκέντρωση μελών) | |
|