GPR έτσι το αγόρασα , από θόρυβο καλό για την πόλη έξω σε περνούν λίγο τα αφτιά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τουλάχιστον εμένα (ψάχνω για μαμα μοντέλο 01 αν ξέρετε κανέναν ........)
mixalakosferes-cbr125 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 140 Φύλλο : Ηλικία : 34 Τόπος : kaloooo Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011
Μου αρέσει πολύ ο ήχος που βγάζουν,αλλά το μεγαλύτερο κέρδος είναι η μεγάλη μείωση του βάρους και μάλιστα εκεί όπου επηρεάζει την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας : πίσω...
Οι μαμά εξατμίσεις είναι πανέμορφες και εκπληκτικής αντοχής στο χρόνο.
Σαφέστατα όμως προτιμώ το μικρότερο βάρος (τα τελικά είναι πανάλαφρα!) και τον ήχο που με "φτιάχνει"!
Όσο από απόδοση,δεν το έχω ψάξει καθόλου.Δεν το έχω δυναμομετρήσει ποτέ.
Έχω την εντύπωση όμως,πως με μαμά φίλτρο και εξατμίσεις πάει καλύτερα ψηλά.
Κάπου έχω διαβάσει πως τα after-market φίλτρα αέρος,μειώνουν την απόδοοση ψηλά.(Χωρίς power commander,ενοείται).
Θα ήθελα την γνώμη του Pissaman...
600RRR Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Φύλλο : Ηλικία : 37 Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2011
μια ολοσωμη Akrapovic εβαλα πριν λιγες μερες με το carbon τελικο αλλαξε ολο το μηχανακι απο εκει που ηταν "ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΑΤΟ" τωρα στην ροπη ξεσπαει σε λιγες μερες θα μπουν φιλτρο και κομαντερ ελπιζω με το μετα να γινει πιο ομαλο
kostas volos xx Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 266 Φύλλο : Ηλικία : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Έχω την μαμά εξάτμιση αλλά αυτή που μ'αρέσει πάρα πολύ και θέλω να την δω κάποια στιγμή από κοντά και θα την κυνηγήσω να την βάλω είναι από TowBrothers.
...o κατασκευαστης προβλεπει να περναει προδιαγραφες καυσαεριων και ρυπων και να κοβει ιπποδυναμη...και να του ερχεται οικονομικη...η συγκεκριμενη βεβαια δε χανει σε εμφανιση, αφου δεν ειναι και σαν τη δικη μου που ναι τρυπια...
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012