Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #1Θέμα: Σλοβακια Παρ 23 Ιαν 2009 - 2:14 | |
| Ειναι τρεις εβδομαδες που βρισκομαι στην Σλοβακια για σπουδες. Το κλιμα ιδιαιτερα ψυχρο και ο κοσμος φιλικοτατος Δεν θα'λεγα πως οι Ελληνες εδω ειναι πολλοι αλλα που και που ακους και μια ελληνικη κουβεντα στον δρομο. Οι δρομοι ειναι απολαυση αφου (φυσικα) εχουν καταλληλες κλισεις, σκληρο οδοστρωμα, ελαχιστα παπουρια (εντος πολης) και ατελειωτες πεδιαδες πνιγμενες στο πρασινο. Λογω ομως του ψυχρου περιβαλλοντος πρεπει να ντυθεις σαν Εσκιμωος για να σκεφτεις να βγεις μια βολτα. Εγω προσωπικα αφησα την Μηχανη μου στο Ηρακλειο (Κρητης) να μου την προσεχει ο κολλητος μου και περιφερομαι με αστικα λεωφορεια, πραγμα που με κανει εξαλλο οταν μπανιζω απο το παραθυρο του λεωφορειου κατι CBR και FAZERακια να βγαινουν (φουλ εξοπλισμενα) για την βολτα τους. Με βλεπω καλοκαιρακι να λιωνω τα λαστιχα μου εδω περα αφου βεβαια βρω χωρο να την βαζω μεσα, γιατι εδω δυστυχως βουτανε μεχρι να πεις κιμινο.. Ο Βασικος λογος βεβαιως βεβαιως που ανεφερα το ολο θεμα ειναι η ζεστη παρεα που μου κρατατε με τα σωστα και τα στραβα σας, οπως φυσικα θα ηθελα και μια γνωμη οσων εχουν επισκεφτει αυτη την χωρα. Ξερω, σας κουρασα.. αλλα ειστε ο μονος λογος/προτροπη να γραφω ελληνικα Αναμενω απαντησεις και ευχομαι να ξαναδω την Ελλαδαρα μας και τους φιλους μηχανοβιους (ξερουν ποιοι ειναι) να ξαναβγουμε για βολτες συντομα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Menos στις Παρ 23 Ιαν 2009 - 16:58, 1 φορά |
|
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #2Θέμα: Απ: Σλοβακια Κυρ 22 Δεκ 2013 - 2:38 | |
| κοιτάξτε τι ανακάλυψα! Συλλεκτικόν |
|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #3Θέμα: Απ: Σλοβακια Κυρ 22 Δεκ 2013 - 6:37 | |
| Τουλαχιστον οταν το διαβασει και το θυμηθει ελπιζω να εξακολουθουμε να του κραταμε ζεστη παρεα μετα απο τοσα χρονια! |
|
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #4Θέμα: Απ: Σλοβακια Κυρ 22 Δεκ 2013 - 11:07 | |
| Τι λες ρε φίλε !!!!!!!! Μενελαε τι λες τώρα ;;;;; Περνάς καλα ;;;; Εκει και εδω ;;;; |
|
slaine Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 793 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2011
| #5Θέμα: Απ: Σλοβακια Τρι 24 Δεκ 2013 - 13:28 | |
| ρε τυμβωρύχε!!!! - Menos έγραψε:
- Δεν θα'λεγα πως οι Ελληνες εδω ειναι πολλοι αλλα που και που ακους και μια ελληνικη κουβεντα στον δρομο.
φαντάζομαι εννοείς το παγκόσμιο πλέον μ@λάκας;;; |
|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #6Θέμα: Απ: Σλοβακια Τρι 24 Δεκ 2013 - 23:00 | |
| Απο τα πρώτα (αν οχι το πρωτο) μηνύματα που τοποθετήθηκαν στο φόρουμ.. η ηλικία του φόρουμ τότε ήταν 1 ημέρας.. |
|