Nxontz Προηγμένο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο :  Ηλικία : 60 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
 | #1 Θέμα: ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ Τετ 28 Φεβ 2018 - 22:31 | |
| Για όποιον του αρέσουν τα ταξίδια και οι ταξιδευτές [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Δύο σημεία που μου άρεσαν ιδιαίτερα και στους πολύ νέους θα τους φανούν εκτός πραγματικότητος.... Πήρα ένα YamahaRD350 YPVS, το οποίο κάθε άλλο ήταν παρά για ταξίδι! Με αυτό τελικά έκανα τα πιο απίθανα ταξίδια μου. Σαν φοιτητής βρέθηκα με αυτό να ταξιδεύω κεντρική Ευρώπη, έφτασα στο Βόρειο Ακρωτήρι το 1989...Το έδωσα με 99.000 χιλιόμετρα. Ήταν απίθανη μοτοσυκλέτα, με πολλά πλην και συν, όποιος το έχει καβαλήσει, καταλαβαίνει. Δίχρονη και ταξίδι ήταν σχήμα οξύμωρο, αλλά αυτό αγαπούσαμε, αυτό κάναμε. Αλλά θυμάμαι ότι το πρώτο μου ταξίδι, που πέρασα Γιουγκοσλαβία για να πάω στην Αυστρία, έφυγα 12 η ώρα το βράδυ από το σπίτι, ταξίδεψα όλη την νύχτα και στις 7 η ώρα έφτασα στους Ευζώνους. Εκεί κοιμήθηκα με ένα SleepingBagδίπλα στο φυλάκιο του στρατιώτη και τον είχα παρακαλέσει να με ξυπνήσει στις 8 η ώρα. Γιατί εκείνη την ώρα ανοίγαν τα σύνορα της Γιουγκοσλαβίας και είχε τράπεζα να κάνω συνάλλαγμα για δηνάρια. 8.15 ανέβηκα στην σέλα και το οδοιπορικό μου τελείωσε 23.30 το ίδιο βράδυ, όταν μπήκα πλέον Αυστρία. Μέσα σε μια μέρα πέρασα όλη την χώρα, περίπου 1.200 χιλιόμετρα. |
|
Erecozi Ασημένιο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 4913 Φύλλο :  Ηλικία : 37 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
 | #2 Θέμα: Απ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ Πεμ 1 Μαρ 2018 - 0:41 | |
| ατιμα "μπικικινια" ποσο θα ηθελα να κανω καθε καλοκαιρι ταξιδια...  όσοι εκμεταλλεύονται την αγάπη μας δεν έχουν παρά να φοβούνται το μίσος μας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
ptinotrofos Χρυσό μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 7182 Φύλλο :  Ηλικία : 66 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
 | #3 Θέμα: Απ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ Παρ 2 Μαρ 2018 - 0:39 | |
| |
|
Menos Πλατινένιο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 20733 Φύλλο :  Ηλικία : 47 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
 | #4 Θέμα: Απ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ Σαβ 3 Μαρ 2018 - 10:42 | |
| 110 χώρες, 33 χρόνια ταξιδιού, πάνω από 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα... Εντάξει.. |
|
Nxontz Προηγμένο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο :  Ηλικία : 60 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
 | #5 Θέμα: Απ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ Σαβ 3 Μαρ 2018 - 18:33 | |
| - Erecozi έγραψε:
- ατιμα "μπικικινια" ποσο θα ηθελα να κανω καθε καλοκαιρι ταξιδια...
Σίγουρα το άτιμο το χρήμα παίζει καταλυτικό ρόλο σε τέτοια ταξίδια. Από την άλλη μεριά βέβαια ο τύπος έχει το κασέρι ( μάλλον ) αλλά σίγουρα και τ' αρχ@δι@ αφού τέτοια ταξίδια κανείς δεν κάνει εύκολα ( πήγε με παπί στην ...Ινδία και όχι μόνο...  ). |
|